Agenda

Event's Title

Xendit Presents: Raising the stakes for Thailand's Digital Economy

Date & Time

March 11, 2024

Monday at 2:00 - 4:00 PM.

Location

Eastin Grand Hotel Phayathai, 3rd Fl. Auditorium Room (Unicorn Phayathai Building)

Time	Details	Remark
2:00 - 2:20 PM	Register	20 Mins (Informal Networking with guest)
2:20 - 2:30 PM	 Opening Speech by Tessa / K gap Introduction to event flow and agenda Introduction to panelists and speakers for the event 	10 Mins. (Link script)
2:30 - 2:45 PM	K Korn Present Thailand Economy & the importance of startups in Thai economy	15 Mins.
	 Assessment of Thailand's Digital Economy Performance and comparison to our neighboring countries 	
2:45 - 3:30 PM	Panel deep dive on how we can raise the stakes for Thailand's Digital Economy Moderator: Emcee with fintech experience from our vendor	45 Mins. (Emcee to moderate)
	Panelist 1: K Korn (global perspective) Panelist 2: Moses (silicon valley perspective) Panelist 3: K Gap / external regulator or bank partner (Thai perspective)	
3.25 - 3:40 PM	 Tessa to intro Xendit [EN] K Gap to speak through products and what we'll go big on in Thailand + why ie tie it to local know how [TH] 	15 Mins.
3:40 - 3:55 PM	Brand Launch: K.Korn, Moses, Tessa, K.Visit	15 Mins. (Link TBC)
3.45 - 4:00 PM	Q&A from press (Exclusive interview sessions)	TBC